Vârful Biotech Ltd

Produse & serviciu

Extract de personalizate

Pudră de şofran

Pudră de şofran

şofran praf, pulbere vrac şofran, pudră de şofran chineză, chineză Tibet şofran pulbere, Natural Saffron Crocus pulbere

Products Details

Apex Biotech Ltd este unul dintre cei mai importanti producatori de şofran pulbere China echipate cu fabrica de profesionist, bine ati venit la en-gros ieftine şofran praf la noi.

pudră de şofran:

şofran praf, pulbere vrac şofran, pudră de şofran chineză, chineză Tibet şofran pulbere, Natural Saffron Crocus pulbere


Introducerea de şofran
Şofran conţine compuşi volatili şi aroma-elastic peste 150. De asemenea, are multe componente active nevolatil, dintre care multe sunt carotenoizi, printre care zeaxantina, licopen şi diverse α - şi β-caroten. Cu toate acestea, şofran pe culoare galben-portocaliu auriu este în primul rând rezultatul α-crocin. Acest crocin este ester di-(β-D-gentiobiosyl) trans-crocetin; îl poartă sistematică (IUPAC) numele 8,8-diapo-8,8-carotenoic acid. Acest lucru înseamnă că crocin care stau la baza aromei stanciu este un ester digentiobiose al crocetin carotenoidelor. Crocins înşişi sunt o serie ofhydrophilic carotenoide care sunt fie monoglycosyl sau diglycosyl polyene esteri ai crocetin. Crocetin este un acid dicarboxilici conjugat cu polyene că ishydrophobic, şi astfel solubili. Când crocetin este esterificate cu două gentiobioses solubil în apă, care sunt zaharuri, produs rezultat care este ea însăşi solubil în apă. Rezultantă α-crocin este un pigment carotenoidelor, care poate cuprinde mai mult de 10 % din masa uscată şofran. Două gentiobioses esterificat fac α-crocin ideal pentru coloranți pe bază de apă şi grasă de alimente, cum ar fi orez feluri de mâncare.


Beneficiile & funcţia de sofran pudra

Şofran este anti-sedativ, calmant, antispasmodic, avortive, carminative, emmenagogue, expectorant, nervine, stomac şi rejuvenative.

Este util in febra, tuse, depresie, marirea de ficat, meteorism, colici, insomnie şi astm bronşic. De asemenea, este util in reumatism, nevralgie, leucorrhoea, dureri de cap, răni, hemoroizi si snakebite. Este folosit ca o aromă & colorat galben pentru diverse alimente, cum ar fi pâine, supe, sosuri, orez si budinci. Acesta este utilizat pe scară largă în produsele cosmetice, în special în creme de corectitudine.

Hot Tags: sofran pudra, China, producatori, fabrica, en-gros, ieftine
Produse conexe
Anchetă
Anchetă
Contactati-ne
Adresa: Nr.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Acasă | Despre noi | Produse & serviciu | Știri | Cunoştinţe | Controlul de calitate | Contactati-ne | Telefon mobil | XML | Main filme