Vârful Biotech Ltd

Produse & serviciu

PUERARIA Extract

PUERARIA Extract

Nume produs: Praf de rădăcină Pueraria Extract (Daidzein Pueraria Isoflavone, Puerarin) Alte nume: standardizate Pueraria, standardizat Pueraria extras, Pueraria isoflavone, Pueraria Lobota Isoflavones, extract de Kudzu, beneficii de Kudzu, supliment de Kudzu, Aspect: Off praf fin alb galben maro deschis Mark Ingredient: Pueraria Isoflavones, amestec de Puerarin, Daidzin, Daidzein şi Genistein etc. Extract de Solvent: Folosiţi apă şi etanol numai Sursa botanice: Pueraria lobata Folosit o parte: Root OMG Status: gratuit Caietul de sarcini: Pueraria Isoflavones(HPLC/UV) Puerarin 20 % - 80 % (HPLC) Daidzein 80 % (HPLC)

Products Details

Apex Biotech Ltd este una dintre lider China pueraria extract producatori echipate cu fabrica de profesionist, bine ati venit la en-gros ieftine puerarin, kakkonein, radacina de kudzu extrage, pueraria lobata extras din noi.

Scurtă introducere

PUERARIA Root a fost cunoscut de secole în medicina tradiţională chineză ca Ge-gen. Prima mențiune scrisă de plante ca un medicament este în vechi text pe bază de plante de Shen Nong (despre A.D.100). În medicina tradiţională chineză, Pueraria Root este utilizat în prescripţii pentru tratamentul de sete, dureri de cap si torticolis cu dureri din cauza hipertensiunii arteriale. Este de asemenea recomandat pentru alergii, migrene, eruptii de inadecvate rujeolei la copii, şi diaree. Acesta este, de asemenea, utilizat în medicina chineză modernă ca un tratament pentru angină pectorală.

Nume produs: Praf de rădăcină Pueraria Extract (Daidzein Pueraria Isoflavone, Puerarin)

Alte nume: standardizate Pueraria, standardizat Pueraria extras, Pueraria isoflavone, Pueraria Lobota Isoflavones, extract de Kudzu, beneficii de Kudzu, supliment de Kudzu,

Aspect: Off praf fin alb galben maro deschis

Mark Ingredient: Pueraria Isoflavones, amestec de Puerarin, Daidzin, Daidzein şi Genistein etc.

Extract de Solvent: Folosiţi apă şi etanol numai

Sursa botanice: Pueraria lobata

Folosit o parte: Root

OMG Status: gratuit

Caietul de sarcini: Pueraria Isoflavones(HPLC/UV)

Puerarin 20 % - 80 % (HPLC)

Daidzein 80 % (HPLC)Principalele beneficii ale Pueraria R Extract de OOT

Reducerea riscului de boli cardiovasculare

PUERARIA Isoflavones poate creşte fluxul de sânge cerebrale si coronariene. După Isoflavones injectat în artera de câine anesteziaţi, fluxul sanguin cerebral a fost crescut în mod evident, şi a scăzut rezistenţei vasculare. Această situaţie poate menţine 2 la 20 de minute. În cazul în care acesta a fost injectat in vena, fluxul sanguin cerebral a fost crescut uşor şi ar putea rezilia efect contracţia cerebrovasculare cauzate de epinefrina & norepinefrina, dar îmbunătăţită circulaţia cerebrală de pacienţi hipertensivi cu arterioscleroză.

Scaderea tensiunii arteriale

Puerarin poate pune endotelina plasmatice crescute (ET) la nivel normal rapid. Deci motivul de ce Puerarin poate scădea tensiunea arterială este de a inhiba ET supradoze de eliberare, şi de a promova recuperarea funcţiei endoteliale. Cu doze mari Puerarin isoflavone poate reduce glicemia şi colesterol seric.

Anti cancer esofagian

Om de ştiinţă utilizarea tehnologiei moderne de separare să obţină Puerarin isoflavone. Şi poate îmbunătăţi ingredientul activ celulelor NK, SOD şi P450. Puerarin isoflavone poate înceta activitatea de cancer esofagian în mod semnificativ la studiul de intervenţie, care a făcut în mare incidenta de cancer esofagian.

Valoarea medicamentelor similare de Ginseng

Puerarin poate îmbunătăţi capacitatea de regenerare a celulelor hepatice, şi de a recupera Funcţia hepatică normală. Între timp de asemenea, pot promova secreţia de bilă a anti-formarea de ficat gras, şi promovează metabolismul pentru a îmbunătăţi funcţia de detoxifierea ficatului, şi ca urmare, a preveni daunele alcoolului asupra ficatului. Pe de altă parte, ea are evident efectul terapeutic pe învăţare şi memorie depreciere, folosind pentru tratamentul de boala Alzheimer (AD), retard mental si tulburari de memorie slabă.

Performanţe bune în femei de sănătate

Pentru a mări dimensiunea şi de a spori flexibilitatea de sân. Pieptul este crescut 5cm ca cel mai rapid. Acesta devine una până la trei sutien mai mare pentru 90 % din femeile după ce medicament pentru 1-3 luni continuu. PUERARIA Isoflavones poate reglementa hormoni feminini pentru a scuti de disconfort cauzate de menstruaţie, şi reglementa corpului feminin estrogen niveluri pentru a atenua sindrom de menopauză, şi pentru a rezolva problema de insomnie în acelaşi timp.

Cerere extras Billberry
1. ingrediente farmaceutice
2. alimentare ca capsule sau pastile
3. sănătoase produse

Ambalare: de 25kgs/tambur, interior de pungă de plastic dublu.
Depozitare: stocate într-un recipient bine închis cool & dry, ţine departe de umiditate si lumina/căldură puternică.
Valabilitate: doi ani în bine situaţia de stocare.Hot Tags: extract de PUERARIA, puerarin, kakkonein, extract de radacina de kudzu, pueraria lobata extract, China, producatori, fabrica, en-gros ieftine
Produse conexe
Anchetă
Anchetă
Contactati-ne
Adresa: Nr.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Acasă | Despre noi | Produse & serviciu | Știri | Cunoştinţe | Controlul de calitate | Contactati-ne | Telefon mobil | XML | Main filme