Vârful Biotech Ltd

Produse & serviciu

Extract de personalizate

Pulbere de seminte de psyllium

Pulbere de seminte de psyllium

Praf de coji de psyllium seminţe; Psyllium tarate; Psyllium tarate praf; Pulbere de material seminal Plantaginis

Products Details

Apex Biotech Ltd este una dintre lider China seminte de psyllium pulbere producatori echipate cu fabrica de profesionist, bine ati venit la pulbere de seminte psyllium en-gros ieftine de la noi.

Ce este Psyllium?

Tarate de psyllium, de asemenea, pur şi simplu numit psyllium sunt părţi din seminţe de plante Plantago ovate din genul Plantago care originara din India, dar pot fi găsite în altă parte. Coji de Psyllium sunt higroscopice, capabilă să absoarbă fluide în primul rând folosit ca vrac formeaza laxativ si o sursa buna de fibre dietetice şi utilizată în scop comercial pentru a produce mucilagiu.

Coji de psyllium este o planta eficient folosit pentru a pierde în greutate şi în menţinerea sănătăţii generale intestinale. Psyllium tarate beneficii provin de la său fibre spongioase care nu este uşor de digerat prezintă un sentiment de plenitudine, reducând astfel pofta de mancare. Coji de psyllium bogate în fibre, de asemenea, îmbunătăţeşte digestia în timp ce sistemul de curăţare. Psyllium este o excelenta sursa de fibre pentru diete scăzut de carbohidraţi, care este eficace în programe de control greutate.

Praf de coji de psyllium este pulverizat sub formă de coajă. Sale gradient depinde de dimensiunea sitei. Este laxativ, antidiabetice, antichronic, răcire, liniştitor, etc. Psyllium tarate constă din epiderma şi sa prăbuşit straturi adiacente eliminat din seminţe uscate coapte de plantago Ovata Frosk.

Care sunt beneficiile & funcţia de praf de coji de Psyllium?

Laxative naturale
Psyllium este un laxativ natural şi terapie său, vindecă de constipaţie şi legate de alte boli de sănătate.
Aciditatea si ulcere
Ulcere gastrice şi aciditate probleme sunt depăşite cu intarire alte probleme legate de intestine, hemoroizi şi fisuri.
Foarte benefice pentru pacienţii cu diabet zaharat

Psylliun este foarte util în reducerea formării glicemiei dupa consumul de mese, reducerea considerabilă a cerinței de insulină în corpul uman.
Reduce sansele de cancer de Colon

Consumul de psyllium formeaza un volum masiv de vrac în corpul uman, făcându-l un element crucial pentru trecerea de scaun. Această relativă lessents expunerea peretelui intestinal la componente toxice format într-un scaun.
Utile in reducerea greutate

Psyllium este util în reducerea greutatea aşa cum se dezvoltă un sentiment de plenitudine pe care se pare că reduce aportul alimentar responsabil de creşterea în greutate în corpul uman. Prin urmare, poate fi folosit în dieta de slăbire.


Aplicarea de praf de coji de Psyllium


Psylliums sunt utilizate ca cal feed-uri ca acestea împiedică acumularea de nisip sau pietre în animale fără efecte secundare.

Psylliums sunt de asemenea folosite în industria farmaceutică în timp ce tablete de fabricaţie şi acţionează ca un agent de ingrosare. Acestea sunt, de asemenea, utilizate în industrii cum ar fi în îngheţată, orez, gemuri, prajituri, biscuiti, paine si taitei instant de procesare a alimentelor.

Hot Tags: pudra seminte de psyllium, China, producatori, fabrica, en-gros, ieftine
Produse conexe
Anchetă
Anchetă
Contactati-ne
Adresa: Nr.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Acasă | Despre noi | Produse & serviciu | Știri | Cunoştinţe | Controlul de calitate | Contactati-ne | Telefon mobil | XML | Main filme