Vârful Biotech Ltd

Produse & serviciu

Extract de frunza de Lotus, Extract de Nuciferine, Nuciferine 2 % - 98 %

Extract de frunza de Lotus, Extract de Nuciferine, Nuciferine 2 % - 98 %

Scurtă introducere Lotus frunzele conţin concentraţii mari de fitochimicale, compusi de plante să se apere împotriva infecţiilor bacteriene şi fungice. Substanţe găsite în extract de frunze de lotus includ alcaloizi, flavonoide şi taninuri. Isoquinoline alcaloid în lotus...

Products Details

Scurtă introducere

Frunzele de Lotus conţin concentraţii mari de fitochimicale, compusi de plante să se apere împotriva infecţiilor bacteriene şi fungice. Substanţe găsite în extract de frunze de lotus includ alcaloizi, flavonoide şi taninuri. Alcaloid isoquinoline în frunze de lotus au proprietati de sedativ şi antispastice, care pot fi de ajutor indigestie. Atât de flavonoide şi taninuri sunt antioxidanti puternici, care au fost legate de pierderea in greutate si sanatatea cardiovasculara.

Extract de frunze de Lotus

Numele latin: Nelumbinis Folium

Sinonime: Sacra de lotus, Indian lotus, chinez arorut, egiptean de fasole

Ingrediente active: nuciferine / flavone

Specificatii: 2 %; 20 %

Tip produs: Pulbere fină maro

Parte a plantelor utilizate: fructe

Extract de metoda: Etanol şi apă

Sánátate Beneficii de frunze de Lotus extrageţi

Nuciferine poate promova descompunerea de grăsime, diuretic Tongbian în acelaşi timp, trece intestinale droguri, şi hipolipemiante degresare, eliminarea căldură de vară şi efecte antipiretice, pot reduce semnificativ trigliceridele serice si colesterolului continut de glicerol, cu rol în reglarea sănătate de lipide sanguine.

Extract de frunze de Lotus este utilizat pentru tratamentul de vara de căldură sindromul şi umezeală acumulare; ele conţin alcaloizi lotus cu efect hipotensiv. Frunză de Lotus a devenit popular pentru scăderea lipidelor din sânge şi tratarea ficatului gras; frecvent este combinat cu cartages, care promovează circulaţia sângelui şi scade grăsimilor din sânge, în acest scop. Această pulbere este potrivit pentru medicină: controlul reglarea lipidelor din sânge, codeina si expectorant, Anticoagulant.

AplicareaExtract de frunze de Lotus

1. ingrediente farmaceutice
2. Functionalfoodascapsulesorpills
3.Water-solublebeverages
4. sănătoase produse

Efecte secundare şi siguranţa de Extract de frunza de Lotus

Putine efecte adverse la om au fost raportate pentru lotus. Lotus poate provoca flatulenta (gaze), constipatie si alte iritatii gastro-intestinale. Evita la pacienţii cu constipaţie şi stomac distensie (umflătură).

Teoretic, lotus poate tensiunii arteriale şi a ant aritmic (tratează bătăi cardiace anormale) şi activitatea contraceptive. Lotus, de asemenea, poate creşte riscul de sângerare. Se recomandă prudenţă la pacienţii cu tulburări de sângerare sau luarea agenţi care pot creşte riscul de sângerare. Ajustări de dozare pot fi necesare.

AmbalareDe 25kgs/tambur, interior de pungă de plastic dublu.
DepozitareStocate într-o andamp cool; uscat recipient bine închis, ţine departe de umiditate si lumina/căldură puternică.
Termen de valabilitateDoi ani în bine situaţia de stocare.

Hot Tags: Extract de frunza de Lotus, Extract de Nuciferine, producătorii de 2 % - 98 %, China, Nuciferine, fabrica, en-gros, ieftine
Produse conexe
Anchetă
Anchetă
Contactati-ne
Adresa: Nr.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Acasă | Despre noi | Produse & serviciu | Știri | Cunoştinţe | Controlul de calitate | Contactati-ne | Telefon mobil | XML | Main filme