Vârful Biotech Ltd

Produse & serviciu

Legume & pulbere de fructe

Jujube pulbere

Jujube pulbere

Scurtă introducere ingrediente: Roşu jujube componente nutritive: proteine: 1,56 % grăsime: 0,2 % Fe: 7,6 mg/kg Ca: 304 mg/kg Zn: 11,3 mg/kg vitamina C: 13 mg/kg preparate sănătate beneficii de Jujube pulbere orală de Ziziphus jujube (Jujube), cum ar fi praf de jujube, sunt folosite pentru ulcere de stres și boli de ficat,...

Products Details

Scurtă introducere

Ingrediente: Roşii jujube

Componente nutritive:

Proteine: 1,56 %

Grăsimi: 0,2 %

Fe: 7,6 mg/kg

Ca: 304mg/kg

Zn: 11,3 mg/kg

Vitamina C: 13mg/kg

Sánátate Beneficii de Jujube pulbere

Preparatele orale de Ziziphus jujube (Jujube), cum ar fi praf de jujube, sunt folosite pentru ulcere de stres și boli de ficat, pentru imbunatatirea fortei musculare, ca un sedativ si la neutralizarea toxicităţii droguri. Jujube este, de asemenea, utilizat pentru piele uscată şi râios, pentru tratament oboseala, lipsa poftei de mâncare, isterie, diaree, hipertensiune, anemie, febra, purpură, inflamaţie, ulcere, boli de ochi şi astm bronşic. În articole de alimente - Jujube pulbere este utilizat în număr de reţete. În producţie practici - Jujube extracte, de obicei, se adaugă în produse de frumusete ca un anti-rid, anti-inflamatorii, pentru ameliorarea de Arsurile solare si crema hidratanta.

Partea cea mai eficientă de Ziziphus jujube este fructul. Potrivit datelor animal, jujube îmbunătăţeşte pierderea in greutate corporală, protejează împotriva daunelor hepatice induse de tetraclorură de carbon si creste rezistenta de înot. Animale date recomandă, de asemenea, un extract etanolic de jujube poate inhiba cresterea Bacillus subtilis şi au efecte anti-inflamatorii. Un anumit metanol extras care conţine acid ursolic şi oleanolic acid inhibă dentare activitate producătoare de cavitatea de Streptococcus mutans în vitro. Samgyetang, o supa de pui, panax ginseng, jujube, castane si usturoi pare a oferi ajutor de la ulcer peptic induse experimental.

Cerere de Jujube pulbere
1. supliment alimentar ingrediente
2. alimentare ca capsule sau pastile
3. sănătoase produse

Informaţii tehnice

Caietul de sarcini foaie linkurile de mai jos sunt o copie standard de COA mai puţin lotul sau lot numărul şi produce de dvs. Foaie de caietul de sarcini poate fi datată şi ar trebui considerate doar ca o informatie generala. Vă rugăm să contactaţi şi solicita un COA actualizate dacă este necesar pentru anumite informații actualizate înainte de plasarea comenzi completând formularul de contact cu numele produsului şi numărul SKU. În cazul în care comanda cantitati de douăzeci şi cinci kilograme sau mai mult de contact pentru disponibilitate.

AmbalareDe 25kgs/tambur, interior de pungă de plastic dublu.
DepozitareStocate într-o andamp cool; uscat recipient bine închis, ţine departe de umiditate si lumina/căldură puternică.
Termen de valabilitateDoi ani în bine situaţia de stocare.


Hot Tags: jujube praf, China, producatori, fabrica, en-gros, ieftine
Produse conexe
Anchetă
Anchetă
Contactati-ne
Adresa: Nr.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Acasă | Despre noi | Produse & serviciu | Știri | Cunoştinţe | Controlul de calitate | Contactati-ne | Telefon mobil | XML | Main filme