Vârful Biotech Ltd

Produse & serviciu

Knowledge
Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Studii de bujor rădăcină Extract beneficii

Source:Apex | Updated: Apr 11, 2016

Studiul arata ca principale componente active din radacina de bujor sunt alcaloizi, glucosides, polizaharide, saponine, acizi organici si minerale. În Apex, Paeoniflorin8 50 % 10 % 20 % este extras massly, care pot sprijini sănătate de rinichi şi ficat. Consulta ţi consilier medical înainte de ingerarea bujorul alb ceai.

Proprietăţi subţierea sângelui
Un studiu publicat în August 2010 ediţie a "Die Pharmazie" rapoarte că bujorul conţine 18 constitutive de active instrucţiunilor pentru inhibarea sânge coagulare sau trombocite agregare. Constitutive de active includ paeoniflorin, catechine, galloylpaeoniflorin şi paeonol. Ca efect anti-coagulant bujor sprijină circulaţia sanguină sanatos, care previne împotriva anumitor boli cardiovasculare.

Sanatate rinichi
Efectul de extract de rădăcină bujorul pe rinichi de şobolan a fost raportat într-un studiu publicat în ediţia de martie 2010 de "Phytomedicine." Studiul a concluzionat că extractul de rădăcină bujorul a avut un efect antioxidant, stres oxidativ induse de diabet a rinichilor, ca subiectele expuse o scădere semnificativă în albumină urinară. Albuminei urinare este un indicator de rinichi săraci de sănătate. În plus, subiectele expuse redus simptomele leziunilor renali rinichi atunci când li se un tratament de între 100 mg şi 200 mg de extract de radacina de bujor per kg de greutate corporală.

Ficat de sprijin
Un studiu publicat in editia de iunie 2010 de "Arhivele de cercetare Pharmacal" cercetat efectul antioxidant al paeoniflorin, o componentă de bujor, asupra ficatului. Studiul a concluzionat că extractul de bujor protejează împotriva inflamaţia ficatului ca acesta previne împotriva stresului oxidativ provocat de un antigen denumit lipopolysaccharide. Sistemul de sănătate a consumatorilor Michigan University constată că bujorul, de asemenea, pot fi utilizate pentru a trata anumite condiţii hepatice, cum ar fi ciroza si hepatita; cu toate acestea, mai este necesară o cercetare, pentru a valida eficacitatea bujorul alb pe boli hepatice.

De unde sa cumpere bujor rădăcină Extract?

Apex Biotech SRL, ca producator chinez mari si profesionale de ingrediente din plante, in special in extract.we pe bază de plante au fost dedică pentru a exporta extract de plante cu pret bun, calitate şi comeptitive ani. Dacă pentru cooperare sau profiluri de cunoştinţe produse, vă rugăm să ne trimiteţi un email de info@apex-bio.com direct. Asteptam cu nerabdare mailul de anchetă.

Anchetă
Contactati-ne
Adresa: Nr.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Acasă | Despre noi | Produse & serviciu | Știri | Cunoştinţe | Controlul de calitate | Contactati-ne | Telefon mobil | XML | Main filme