Vârful Biotech Ltd

Produse & serviciu

Knowledge
Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Mulberry ajuta la controlul zaharului din sange si lupta diabet

Source: | Updated: Aug 01, 2016

Dud lupte diabet

Antioxidant, antiaterosclerotică efecte de dud sunt plăcut, desigur (aici facem ipoteza că efectele observate în laborator şi experimentele pe animale ar fi văzut în real fiinţe umane, precum şi), dar există mai mult la poveste decât cea. Frunze de dud au fost mult timp folosit în medicina chineză pentru prevenirea şi tratamentul diabetului, deoarece, aşa cum o ştim acum, conţin compuşi chimici care suprima ridicat de zahăr din sânge niveluri (hiperglicemie) după o masă bogată în carbohidraţi.

Controlează nivelul zaharului din sange (glucoza) este extrem de important. Atunci când aceste niveluri creşte brusc, aşa cum se întâmplă după ingerarea de alimente cu un index glicemic ridicat, cum ar fi cartofi sau dulciuri, organismul raspunde prin producerea de insulina mai mult să se ocupe de suprasarcină. Dar dacă această cerere pentru mai multe insulină apare prea puternic prea des, capacitatea de pancreasul să producă suficient de insulină poate deveni afectată şi celulele noastre pot deveni rezistente la insulina, deoarece încearcă să facă treaba a facilita transportul glucozei prin peretii celulelor. Rezultatul este rezistenţa la insulină, o condiţie periculoase care, dacă este debifată, duce la diabet de tip 2. Sale cauza primara este obezitatea. În general vorbind, dacă sunt obezi, riscul de diabet zaharat este mare; Dacă nu, este redus (excepţia cazului în care se întâmplă să aibă o predispoziţie genetică pentru diabet).

Dud de control de zahăr din sânge

Un alt grup de cercetare din Japonia a găsit că frunzele de dud alb contin compusi care inhiba aceste enzymes.3 intestinale în experimente cu şobolani normale, ei au descoperit că anumite zaharuri care conțin azot în frunze de dud extras, mai ales unul numit 1-deoxynojirimycin, puternic inhibat metabolizarea intestinale dizaharidele (în special în zaharoză), restricţionarea astfel cantităţi de monozaharidele, care au intrat în circulaţie. Ei au descoperit, de asemenea, că pretreating şobolani cu extract de dud înainte feeding pe ei carbohidrati semnificativ suprimate normale postprandiale (după masă) creşterea glicemiei.

Acest efect benefic s-a produs într-o manieră dependentă de doză. Dozele au fost, totuşi, foarte mare: 0.1 – 0.5 g/kg greutate vie, care, pentru un om de 70 kg (154 lb), ar fi g. 7 – 35 (O doză mai mică, 0,02 g/kg, corespunzând 1,4 g pentru un om, a fost ineficiente). Cu toate acestea, cercetatorii au sugerat că extractul de mure ar putea fi benefic în prevenirea diabetului umane prin suprimarea intestinale alfa-glucozidaza activităţi.

Mulberry protejează membranele celulelor sânge

Cercetatorii au fost interesaţi şi de membrane de eritrocite pacienţilor, deoarece aceste structuri delicate, constând în principal din lipide (substanţe grase, inclusiv colesterolul), sunt supuse lipidelor, un proces distructiv, provocată de specii moleculare foarte reactive cunoscute ca radicali liberi. Astfel stresul oxidativ în mod normal, este compensat prin prezenţa de antioxidanti, dar nivelurile acestor compuşi vital de protecţie sunt, de obicei sub normal la pacienţii diabetici, aşa cum am menţionat mai sus. Rezultat deteriorarea membranelor de eritrocite pacienţilor poate compromite sănătatea lor în diferite moduri — toate parte de flagelul de diabet, în care excesiv peroxidarea lipidelor şi efectele sale distructive sunt caracteristice.

Sa dovedit că mulberry redus semnificativ peroxidarea lipidelor din membranele hematiilor pacienţilor, întrucât nu a glibenclamide. Mulberry aduse, de asemenea, reduceri semnificative în nivelul de peroxizi de lipide în pacienţii plasmă şi urină. Autorii a declarat:

În concluzie, acest studiu oferă date preliminare, care sugerează că terapia de dud este capabil de a îmbunătăţirea controlului glicemic la pacientii cu diabet zaharat de tip 2. Munca noastră sugerează că ser şi eritrocite membranei lipide de diabetici favorabil au fost afectate de dud terapie.

Soluţia este evident. Nu atât de evidente, cu toate acestea, este faptul că există Suplimente nutritive, cum ar fi mure, care vă pot ajuta să ne apere de diabet, în timp ce ne străduim să urmeze un stil de viaţă sănătos.


  1. Doi K, Kojima T, Makino M, Kimura Y, Fujimoto Y. Studies pe elementele constitutive de frunze deMorus albaL.Chem Pharm taur2001; 49 (2): 151-3.

  2. Doi K, Kojima T, extract de frunze de Fujimoto Y. Mulberry inhibă modificarea oxidativ iepure şi umane de lipoproteine cu densitate mică.Gary Pharm taur2000; 23 (9): 1066-71.

  3. Miyahara C, Miyazawa M, Satoh S, Sakai A, Mizusaki S. Inhibitory efecte de frunze de dud extrage pe hiperglicemiei postprandiale la şobolani normale.J Nutr Sci Vitaminol2004; 50; 161-4.

  4. Andallu B, Suryakantham V, luiza BL, gr. de Efect de dud (Morus indicaL.) Terapia asupra lipidelor plasmatice şi eritrocite din membrană la pacienţii cu diabet zaharat de tip 2.Acta clin Chim2001; 314:47-53.

  5. Lipşa K, Srivastava PP, Justine AK. Analiza relaţiei filogenetice între cinci dud(Morus)specii folosind markeri moleculari.Genomului2004; 47:439-48.


Anchetă
Contactati-ne
Adresa: Nr.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Acasă | Despre noi | Produse & serviciu | Știri | Cunoştinţe | Controlul de calitate | Contactati-ne | Telefon mobil | XML | Main filme