Vârful Biotech Ltd

Produse & serviciu

Knowledge
Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Paducel Extract de frunza de cercetare update – sănătate pentru inima

Source:Apex | Updated: Apr 11, 2016

Extract de frunze de păducel au fost mult timp folosit in medicina naturista în istoria chineză, hawthorn produse sunt comercializate de obicei pentru efectele lor asupra sanatatii inimii. Acesta conţine multe componments active, Flavonoids(HLF) de frunze de păducel 25 % - 80 % şi Vitexin-Rhamnoside 2 % - 10 % sunt 2 importante în interiorul. Paducel frunze extract pulbere este apoi făcute în capsule sau comprimate sau adaugă la băuturi sau alimente moi.

Cathy Woog, expert în medicina alternativă, a studiat pe acest extract de frunze de proiect-Hawthorn. Vedeţi mai multe în urma.

Antioxidantii din paducel sunt gândit pentru a stimula sanatatea inimii prin consolidarea vaselor de sânge şi stimularea fluxului sanguin. Ţineţi minte că sprijin ştiinţific pentru beneficiile potenţiale ale hawthorn este limitat.

1) insuficienţă cardiacă cronica

Páducel pot ajuta gestiona simptome şi de a îmbunătăţi rezultatele fiziologice, atunci când este utilizat ca tratament suport pentru insuficienţa cardiacă cronică, în conformitate cu o revizuire de cercetare 2008 14 studii (inclusiv un total de 855 bolnavii de insuficienţă cardiacă cronică). Revizuire pe constatări indică faptul că tratamentul cu păducel poate duce la îmbunătăţirea în exercitarea toleranţă şi simptome cum ar fi oboseală şi dificultăţi de respiraţie.

2) hipertensiune arterială

Într-un studiu pilot, publicat în 2002, 38 blînd hipertensivi voluntari s-au atribuit un supliment zilnic de 600 mg de magneziu, extract de 500 mg de păducel, o combinaţie de magneziu şi păducel sau un placebo. După zece săptămâni, 19 subiectii care au luat extractul de păducel au arătat o reducere mai mare în repaus tensiunii arteriale diastolice decât alţi membri de studiu.

Ce e mai mult, luarea de păducel participanţii s-au găsit pentru a avea niveluri mai scăzute de anxietate.

Într-un studiu mai recent, publicat în 2006, oamenii de stiinta a descoperit această hawthorn a ajutat la scăderea tensiunii arteriale, printre persoanele care iau medicamente prescrise pentru a trata lor diabetului de tip 2.

3) ateroscleroza

Un studiu animalelor, publicat în 2009 sugerează că păducel poate ajuta la reducerea nivelurilor de grăsimilor din sânge (inclusiv colesterolul) şi de ajutor în prevenirea de ateroscleroza (acumularea de depozite de grasime in artere).

Limitări

Deşi hawthorn este considerat în general sigur, se poate declansa efecte adverse, cum ar fi greaţă, oboseală, sedare şi transpiraţie.

Paducel, de asemenea, pot interacţiona cu anumite medicamente, cum ar fi medicamente tensiunii arteriale. Suplimentele nu au fost testate pentru siguranţa şi datorită faptului că Suplimentele nutritive sunt în mare parte nereglementate, conţinutul de anumite produse pot diferi de la ce este specificat pe eticheta produsului. De asemenea, ţineţi minte că siguranța Suplimente în femeilor însărcinate, care alăptează mame, copii, şi cei cu afecţiuni medicale sau care iau medicamente nu a fost stabilit. Puteţi obţine sfaturi cu privire la utilizarea Suplimente aici, dar dacă sunteţi în vedere utilizarea de păducel, ar trebui să solicite asistenţă medicală promptă pentru orice probleme de sănătate şi consultaţi medicul dumneavoastră înainte de a folosind medicina alternativa sau a face o schimbare a ta regim. Sperăm că o pereche de mai riguros de studii pot Arată rezultat bun, şi Sfat-ne categoria credincios.

Unele Apex paducel frunze extract de fotografii sunt afişate aici.

Vitexin-Rhamnoside 2 % - 10 %

Paducel frunze Flavonoids(HLF) 25 % - 80 %

În cazul în care pentru a cumpara Hawthorn Extract de frunza? Unde gasesc Extract de frunze de păducel şi unde puteţi obţine paducel frunze extract de vanzare. Apex suntem hotărâţi să servească u pentru furnizarea de extract de frunze de păducel. Apex Biotech Ltd, ca chinez mari si profesionale GMP standard producator de ingrediente din plante, în special cu extract din plante. Materii prime de plantare pentru procedura de producţie şi depozitare finală, toate sunt sub controlul nostru Specialists.we au fost dedică pentru a exporta extract de plante cu pret bun, calitate şi comeptitive ani. Dacă pentru cooperare sau profiluri de cunoştinţe produse, vă rugăm să ne trimiteţi un email de info@apex-bio.com direct. Asteptam cu nerabdare mailul de anchetă.

Surse:

Pittler MH, Guo R, Ernst E. "Extract de păducel pentru tratarea insuficienţei cardiace cronice." Cochrane date sistem Rev. 2008 23; (1): CD005312.

Walker AF, Marakis G, Morris AP, Robinson PA. "Extract de promiţătoare efectul hipotensiv hawthorn: un studiu randomizat dublu-orb pilot de hipertensiune arterială uşoară, esenţiale." Phytother Res. 2002 1:48-54.

Walker AF, Marakis G, Simpson E, sper ca JL, Robinson PA, Daniela M, Simpson HC. "Efectele hipotensive hawthorn pentru pacienţii cu diabet care iau medicamente: o randomizat controlat." Br J Gen p. 2006 56 (527): 437-43.

Xu H, Xu el, Ryan D. "Un studiu comparative efectelor de paducel fructe combinate şi simvastatină pe scăderea lipidelor din sânge." Am J Med. bărbie 2009; 5:903-8.

Anchetă
Contactati-ne
Adresa: Nr.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Acasă | Despre noi | Produse & serviciu | Știri | Cunoştinţe | Controlul de calitate | Contactati-ne | Telefon mobil | XML | Main filme