Vârful Biotech Ltd

Produse & serviciu

Knowledge
Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Extractul de scortisoara-un ingredient excelent pe bază de plante pentru promovarea sănătos glicemiei

Source:Smart-publicatii | Updated: Jul 22, 2016

În acient China istorie, scortisoara a fost menţionat în onf medicinii cât mai curând pe chinez botantical. Unele forme sunt ulei si praf. Şi Cinnamonand #39; s origion prime include: Guangxi, Guangdong, Yunnan, etc.

Uleiuri esenţiale în scorţişoară lucra natural pentru a sprijini funcţia sănătos insulina si ajuta la mentinerea funcţia metabolică. Cele mai multe ori, acest ulei poate fi aplicata în Spice produse, Foodandamp; supliment şi produse chimice de îngrijire personală.

Despre Extract de scortisoara pulbere, acest extract puternic oferă încredere suport natural pentru functionarea sanatoasa insulina.

Richard Anderson şi echipei sale de la Departamentul Agriculturii din SUA pe umane nutriţie centru de cercetare în Beltsville, Maryland, a descoperit dovezi ştiinţifice care demonstrează modul în care serveşte ca un important antioxidant, scortisoara

şi este benefic în prevenirea şi combaterea de intoleranta la glucoza si diabetul.

Scorţişoară conţine un compus solubil în apă polifenoli numit MHCP (methylhydroxy de hesperidină polimer), care este parţial responsabil pentru beneficiile sale de sănătate. În eprubetă nepublicate experimente, cercetatorii au descoperit ca MHCP imita insulina, activează receptorilor săi, şi funcţionează sinergic cu insulina in celule. Când şoareci s-au dat MHCP, nivelurile de glucoză a scăzut dramatic.

Apoi, pentru a vedea cum ar functiona pe om, Alam Khan, care a fost bursier postdoctoral în laboratorul lui Anderson, a organizat un studiu în Pakistan. Voluntari cu tip II diabet s-au dat una, trei sau chiar şase grame de scortisoara pudra zi în capsule dupa mese.

Toate au răspuns în termen de săptămâni, cu nivelul de zahar din sange, care au fost în medie de 20 % mai mic decât un grup de control. Unii chiar realizează normale glicemia. Glicemia a început târâtor în sus din nou după diabetici incetat sa mai iau scortisoara.

"Cercetatorii au descoperit că scortisoara declanşat capacitatea celulelor de grăsime la persoanele cu diabet zaharat de a răspunde la insulină, şi ea îmbunătăţită, de asemenea, eliminarea de glucoză."

Scorţişoara are beneficii suplimentare. A coborât, de asemenea, nivelurile sanguine de grăsimi şi colesterol "rau", care sunt, de asemenea, parţial controlată de insulină. Şi în eprubetă experimente, neutralizarea radicalilor liberi, care sunt crescute la diabetici.

Ce ingrediente active au găsit?

Echipa lui Anderson a constatat ca scortisoara contine antioxidanti numite polifenoli care stimula nivelul a trei proteine cheie. Aceste proteine sunt importante în insulină semnalizare, transportul glucozei şi răspuns inflamator. Într-un alt studiu,

oamenii de stiinta au investigat scortisoara pe chimie şi găsit acest proanthocyanidin-un tip de polifenoli — poate avea proprietăţi insulin-like.

"Cercetatorii au concluzionat că scortisoara ar putea fi un candidat valoros pentru un nou medicament anti-diabetice."

În plus, un grup de la Universitatea din Calgary, Canada, a constatat că extract de acizi fenolici, care sunt o componentă majoră a scortisoara, scade glicemia prin creşterea glucozei de transport. Cercetatorii au concluzionat că scortisoara ar putea fi un candidat valoros pentru un nou medicament anti-diabetice.

Ce ar trebui să mă uit la un supliment de scortisoara?

Majoritatea produselor conţin solubil în apă doar un extract scortisoara, nu liposolubile scortisoara componente importante. Este important să se ia un supliment care oferă întregul spectru de scortisoara pe activ fitochimicale, inclusiv solubil în apă şi compuşi liposolubile importante, inclusiv cinnamaldehyde.

Ce ar trebui să ia un supliment cu extract de scortisoara, atunci când pot adăuga condiment la mâncarea mea?

Vestea bună este că nu trebuie să mâncaţi de grăsime-laden scorţişoară buns sau placinta cu mere sa completaţi dumneavoastră zilnică a acestui uimitor de condimente.

Şi în timp ce stropirea scortisoara pe paine prajita sau cereale dimineata va ajuta suport sănătoase glicemia, având un spectru complet de extract de va permite să obţineţi toate beneficiile potenţiale de scorţişoară într-o formă de concentrat, uşor să ia.

Editorand #39; s Notă:

Soluţii naturale de sănătate descrise în acest articol sunt disponibile prin intermediul mulţi comercianţi cu amănuntul on-line inclusiv cele enumerate mai jos.

Făcând clic pe aceste link-uri vă contribui la susţinerea cercetării importante alternative de sănătate oferim.

Vizitaţi NutriStand-chioşc de ziare de nutriţie la omul supliment pentru Suplimente nutritive bazate pe știință!

Vizitaţi International Antiaging-sisteme pentru greu de găsit terapii. Ei se specializează în Tomorrowand #39; s tratamente azi?.

Vizitaţi www.amazon.com – o modalitate foarte bună de a găsi oferte competitive pe Suplimentele oferite de multi producatori de diferite.

Vizitaţi VitaE8 - Ultimate vitamina E – pentru a afla mai multe despre importanţa întregului spectru E Vitamina suplimente.

Acest articol nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala. Întotdeauna se consulte cu un medic înainte de a începe un program de supliment alimentar.


Anchetă
Contactati-ne
Adresa: Nr.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Acasă | Despre noi | Produse & serviciu | Știri | Cunoştinţe | Controlul de calitate | Contactati-ne | Telefon mobil | XML | Main filme