Vârful Biotech Ltd

Produse & serviciu

Knowledge
Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Beneficiile de armurariu Extract

Source: | Updated: Nov 17, 2015

Unele Main beneficiile de armurariu Extract-Silimarina si silybin

1) hepatice afinitate

Ciulinul laptelui ajută cu probleme hepatice generale inclusiv icter (care este atunci când pielea devine decolorat/galben), hepatică durerea şi umflarea. Bazat pe romanul "un pamant pe bază de plante Sourcebook", flavonoide, descoperit în seminţe de ciulin lapte adăuga la ficat semnificativ de regenerare şi protejarea calităţi găsite în alte părţi ale thistle de lapte. Flavonoidele va avea rezultatele profunde sistemul imunitar al organismului, astfel stimularea capacitatea organismului de a rezista boala. Ele ajuta la stabilizarea membranelor celulare şi controla functionarea celulelor. Ciulinul laptelui este, de asemenea, considerat a fi benefice pentru următoarele probleme: hepatita virală acută, boli metabolice, continuă-persistente hepatitei şi ciroză hepatică.

2) Cancer de

Unele cercetarea timpurii plante medicinale, de asemenea, indică faptul că Silimarina în lapte scaiete ar putea avea efecte anti-canceroase. Are calitati anti-oxidante puternice şi a fost dovedit a inhiba dezvoltarea de sân, prostată uman şi celulele cancerului de col uterin în tuburi de test. Mai multe studii sunt necesare pentru a stabili dacă planta este eficient sau în condiţii de siguranţă pentru persoanele cu aceste tipuri de cancer.

3) high colesterol

Un studiu animalelor descoperit că Silimarina (un compus eficace în thistle de lapte), lucrat la fel de eficient ca medicamente hipocolesterolemiante probucol, cu avantajul de a ridica considerabil HDL colesterol. Sunt necesare mai multe studii în persoane fizice.

4) calculi biliari şi vezicii biliare

Silimarina menţionate mai sus, care este în interiorul lapte scaiete poate creşte solubilitatea biliar, care încurajează sale circulaţie. Atunci când aveţi nevoie pentru a evita sau de a remedia calculi biliari poate fi destul de folositoare. Calculi biliari sunt mult mai puţin susceptibile de a forma atunci când bilă a o mai bună circulaţie. Cercetătorii să demonstreze că utilizarea rutină de Ciulinul laptelui poate duce la o scădere vizibilă a nivelului de colesterol bilă pe.

5) obezitate

Foarte puţini oameni recunoaşte Funcţia hepatică în reducerea grăsime. Îmbunătăţirea funcţiei hepatice este adesea neglijate în aproape toate planurile de pierdere în greutate. Ficatul este semnificativ pentru purificarea sângelui si metabolizare a grasimilor din organism. Capacitatea ficatului de a funcţiona este fiind crescut de silimarina, grăsime pot termina fiind metabolizat mai repede. Acest lucru înseamnă că, ca urmare este mult mai uşor pentru noi toţi pentru a pierde in greutate.

6) pielea

Pielea este un organ esenţiale pentru curăţare şi cel mai mare organ din fizic. Psoriazisul ar trebui să apară datorită existenţei specifice toxine în fluxul sanguin noastre. Există câteva biţi de dovezi care arată riscul de psoriazis ca având o conexiune potenţiale a funcţiilor hepatice anormale. Astfel, ca urmare a ajuta ficatul, unul dintre beneficiile de armurariu este că-l ajută pielea noastra de a fi mai sanatos prin creşterea funcţiei hepatice.

Vârful pe armurariu Extract poate incapea 80% Silimarina si 90% silybin, şi despre cererea de extract de ciulin lapte, majoritatea timpului, se pot fi adăugate în produsele de îngrijire a sănătăţii ca principal supplement.welcome pe bază de plante pentru a ne consulte, dacă aveţi întrebări despre noastre armurariu extract.

O pereche de: Care sunt diferenţele dintre HPLC, UV

Următoarea: nu

Anchetă
Contactati-ne
Adresa: Nr.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Acasă | Despre noi | Produse & serviciu | Știri | Cunoştinţe | Controlul de calitate | Contactati-ne | Telefon mobil | XML | Main filme